Trilplaat 3t

Home » Trilplaat 3t
 

Over de Trilplaat 3t

Met een slagkracht van 2,5 ton is deze trilplaat een machine die u goed kunt gebruiken bij uw werk of tuinaanleg.

Technische gegevens

Gewicht 180 kg
Breedte 50 cm
Hoogte 66 cm
Brandstof Diesel
Slagkracht 2,5 T

Huurprijs

Dagprijs € 40,-
Weekprijs € 160,-
Projectprijs op aanvraag

Prijzen zijn excl. btw en excl. bezorgen. Laten bezorgen? Vraag naar de mogelijkheden.

De Trilplaat 3t

Een 3-tons trilplaat is een krachtig en veelzijdig bouwgereedschap dat wordt gebruikt om de grond te verdichten en vlak te maken. Het is vooral nuttig bij het aanleggen van opritten, parkeerplaatsen, bouwterreinen en andere gebieden waar de grond stevig moet zijn om stabiliteit te bieden.

Het werkt door middel van vibratie, waarbij de trilplaat een snelle beweging in de grond veroorzaakt waardoor de gronddeeltjes dichter bij elkaar komen te liggen en zo de stabiliteit verhoogd wordt. Dit is vooral belangrijk bij het bouwen van grote structuren, zoals gebouwen en bruggen, waar een solide en stevige ondergrond vereist is.

Geschikt voor

Een 3-tons trilplaat is geschikt voor middelgrote tot grote projecten en is ontworpen om efficiënt en effectief te werken. Het heeft een grote plaat die het mogelijk maakt om snel en gelijkmatig een groot oppervlak te verdichten, waardoor het werk sneller en met minder inspanning kan worden uitgevoerd.

Voordelen en gebruik

Een belangrijk voordeel van een 3-tons trilplaat is dat het gemakkelijk te gebruiken is en weinig onderhoud nodig heeft. Het is ook relatief stil in vergelijking met andere bouwmachines, waardoor het geschikt is voor gebruik in woonwijken en andere gebieden waar geluidsoverlast een probleem kan zijn.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat een 3-tons trilplaat een krachtig gereedschap is en dat het zorgvuldig en veilig moet worden gebruikt. Het is daarom belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen en ervoor te zorgen dat alle veiligheidsmaatregelen worden genomen voordat u begint met het gebruik van de trilplaat.

Samenvattend

In het algemeen is een 3-tons trilplaat een waardevol gereedschap voor iedereen die betrokken is bij de bouw van wegen, bruggen, gebouwen en andere grote structuren. Het is krachtig, veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken, waardoor het een ideale keuze is voor bouwprofessionals en doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een betrouwbare manier om de grond te verdichten en vlak te maken.

Direct deze machine reserveren?

Trilplaat 3t huren

Vragen?

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar. Bel gerust op 06 – 14 47 59 48 of e-mail info@koelewijnverhuur.nl.

U kunt ons elke werkdag bereiken tussen 8:30 en 17:00.

Misschien ook interessant?

Reserveer uw machines of
neem contact met ons op

Bel ons

06 – 14 47 59 48