Trilplaat 1T

Home » Trilplaat 1T
 

Over de Trilplaat 1T

Een 1 tons trilplaat is een trilplaat die gebruikt wordt voor het verdichten van grond, asfalt en andere materialen. Het is handig bij het aanleggen van tuintjes en bijv. brandgangen.

Technische gegevens

Gewicht 87 kg
Breedte 58 cm
Hoogte 53 cm
Brandstof Diesel
Slagkracht 15 kN

Huurprijs

Dagprijs € 40,-
Weekprijs € 160,-
Projectprijs op aanvraag

Prijzen zijn excl. btw en excl. bezorgen. Laten bezorgen? Vraag naar de mogelijkheden.

De Trilplaat 1T

Een 1-tons trilplaat is een veelgebruikt stuk bouwmateriaal dat gebruikt wordt om grond, zand en asfalt te verdichten. Het wordt voornamelijk gebruikt in de bouw- en wegenbouwsector en is ontworpen om de grond en andere materialen compact te maken voor een betere stabiliteit en draagkracht.

De 1-tons trilplaat is uitgerust met een vibrerend mechanisme dat zorgt voor de trillingen die nodig zijn om de grond te verdichten. De trilplaat werkt door het toepassen van een sterke, snelle trilling op de grond. De trillingen worden gegenereerd door een motor die verbonden is met een excentrische schijf. Deze schijf draait snel rond en genereert de trillingen die door de trilplaat worden doorgegeven aan de grond.

Het is belangrijk om de juiste grootte trilplaat te kiezen voor de klus die je gaat uitvoeren. Een 1-tons trilplaat is bijvoorbeeld geschikt voor middelgrote projecten zoals het verdichten van opritten en paden, maar voor grotere projecten zoals het aanleggen van snelwegen en vliegvelden is een grotere trilplaat nodig.

Het gebruik van een 1-tons trilplaat kan de kwaliteit en duurzaamheid van een bouwproject aanzienlijk verbeteren. Door de grond te verdichten wordt het oppervlak steviger en stabieler. Dit vermindert de kans op verzakkingen en verlengt de levensduur van de constructie. Daarnaast zorgt het verdichten van de grond voor een betere waterafvoer en vermindert het de kans op wateroverlast.

Hoewel het gebruik van een 1-tons trilplaat voordelen biedt, is het belangrijk om veiligheidsmaatregelen te nemen tijdens het gebruik. Draag bijvoorbeeld gehoorbescherming en oogbescherming om gehoor- en oogletsel te voorkomen. Daarnaast moet je altijd voorzichtig zijn bij het manoeuvreren van de trilplaat om ongelukken te voorkomen.

In conclusie, een 1-tons trilplaat is een veelzijdig en nuttig stuk bouwmateriaal dat gebruikt wordt in de bouw- en wegenbouwsector om de grond en andere materialen te verdichten voor een betere stabiliteit en draagkracht. Het is belangrijk om de juiste grootte trilplaat te kiezen voor de klus die je gaat uitvoeren en om veiligheidsmaatregelen te nemen tijdens het gebruik.

Direct deze machine reserveren?

Trilplaat 1T huren

Vragen?

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar. Bel gerust op 06 – 14 47 59 48 of e-mail info@koelewijnverhuur.nl.

U kunt ons elke werkdag bereiken tussen 8:30 en 17:00.

Misschien ook interessant?

Reserveer uw machines of
neem contact met ons op

Bel ons

06 – 14 47 59 48