Revo straatmakker

Home » Revo straatmakker

Over de Revo straatmakker

We zijn verheugd om onze nieuwste aanwinst aan te kondigen: de revolutionaire Revo Straatmakker. Deze geavanceerde machine is ontworpen om tegels arbo technisch aan te brengen met een ongeëvenaarde precisie en efficiëntie.

Technische gegevens

Zuignappen 4
Generator 2000w

Huurprijs

Dagprijs € 50,-
Weekprijs € 200,-
Projectprijs op aanvraag

Prijzen zijn excl. btw en excl. bezorgen. Laten bezorgen? Vraag naar de mogelijkheden.

De Revo straatmakker

Betreed de toekomst van straatwerk met de Revo Straatmakker

Welkom bij Koelewijn Verhuur, uw betrouwbare partner voor hoogwaardig materieelverhuur. We zijn verheugd om onze nieuwste aanwinst aan te kondigen: de revolutionaire Revo Straatmakker. Deze geavanceerde machine is ontworpen om tegels arbo technisch aan te brengen met een ongeëvenaarde precisie en efficiëntie.

De Revo Straatmakker vertegenwoordigt de toekomst van straatwerk. Met geavanceerde technologieën en innovatieve functies biedt deze machine ongekende voordelen voor stratenmakers van elk niveau. Of u nu werkt aan een klein renovatieproject of een groot infrastructureel project, de Revo Straatmakker staat voor u klaar om uw werk te vereenvoudigen en de kwaliteit van uw werk te verhogen.

In het ontwerp van de machine is aandacht besteed aan het comfort en de ergonomie van de gebruiker. Bovendien is de machine gebouwd met duurzaamheid en betrouwbaarheid in gedachten, zodat u kunt vertrouwen op de prestaties van de Revo Straatmakker, ongeacht de werkomstandigheden.

Bij Koelewijn Verhuur begrijpen we dat elk project uniek is, daarom bieden we op maat gemaakte verhuuroplossingen die aan uw behoeften voldoen. Ons ervaren team staat klaar om u te ondersteunen bij het kiezen van de juiste apparatuur en om u te voorzien van deskundig advies en ondersteuning gedurende het hele project.

Stap in de toekomst van straatwerk met de Revo Straatmakker.

Direct deze machine reserveren?

Revo straatmakker huren

Vragen?

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar. Bel gerust op 06 – 14 47 59 48 of e-mail info@koelewijnverhuur.nl.

U kunt ons elke werkdag bereiken tussen 8:30 en 17:00.

Misschien ook interessant?

Reserveer uw machines of
neem contact met ons op

Bel ons

06 – 14 47 59 48