Kubota KX057-4

Home » Kubota KX057-4
 

Over de Kubota KX057-4

Deze indrukwekkende machine biedt de perfecte balans tussen kracht, precisie en wendbaarheid, waardoor uw projecten efficiënter en effectiever kunnen worden uitgevoerd.

Technische gegevens

Gewicht 4 T
Breedte 170 cm
Inclusief Banaanbak
Dieplepelbak
Slotenbak

Huurprijs

Dagprijs € 130,-
Weekprijs € 520,-
Projectprijs op aanvraag

Prijzen zijn excl. btw en excl. bezorgen. Laten bezorgen? Vraag naar de mogelijkheden.

Hulpstukken

Maak uw werk nog lichter, eenvoudiger of sneller!
Huur de onderste hulpstukken direct met de Kubota KX057-4 mee.

Banaanbak

Standaard meegeleverd

Dieplepelbak

Standaard meegeleverd

Slotenbak

Standaard meegeleverd

Zware mech. bandenklem

25 euro per dag

Vacuümopbouw

30 euro per dag

De Kubota KX057-4

Ontdek de kracht en wendbaarheid van de Kubota KX057-4

Bij Koelewijn Verhuur begrijpen we de uitdagingen waarmee bouw- en constructiebedrijven worden geconfronteerd. Daarom stellen we u graag voor aan de Kubota KX057-4 midigraafmachine. Deze indrukwekkende machine biedt de perfecte balans tussen kracht, precisie en wendbaarheid, waardoor uw projecten efficiënter en effectiever kunnen worden uitgevoerd.

De Kubota KX057-4 is ontworpen om aan al uw graafbehoeften te voldoen, ongeacht de omvang van het project. Met zijn eigen gewicht van 5545 kg is het een krachtige machine die u betrouwbaarheid en stabiliteit biedt, zelfs op de meest veeleisende bouwplaatsen. Maar wat deze midigraafmachine echt onderscheidt, is zijn vermogen om moeiteloos te manoeuvreren in beperkte ruimtes. Dankzij het compacte ontwerp en de geavanceerde hydraulische systemen kan de KX057-4 zelfs in nauwe doorgangen en krappe werkgebieden uitstekende prestaties leveren.

Met een graafdiepte van ongeveer 3,8 meter en een bereik van ongeveer 6,4 meter op de grond, kunt u met de Kubota KX057-4 nauwkeurig graven, sleuven graven en funderingen leggen met maximale precisie. Het vermogen van ongeveer 47 pk geeft u de nodige kracht om zelfs de zwaarste materialen te verplaatsen en met gemak door verschillende grondsoorten te werken.

De operatorruimte van de KX057-4 is ontworpen met het oog op het comfort en de veiligheid van de bestuurder. Met een ergonomisch ontworpen bedieningspaneel, verstelbare stoelen en geavanceerde geluidsisolatie kan de bestuurder langere tijd comfortabel en productief werken. Bovendien zorgen de ROPS- en FOPS-structuren ervoor dat de bestuurder altijd veilig is, zelfs in potentieel gevaarlijke omstandigheden.

Bij Koelewijn Verhuur staan we garant voor hoogwaardige apparatuur die regelmatig wordt onderhouden en geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat u kunt vertrouwen op de prestaties van de Kubota KX057-4. Ons team van deskundige professionals staat altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste materieel en om eventuele vragen te beantwoorden.

Direct deze machine reserveren?

Kubota KX057-4 huren

Vragen?

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar. Bel gerust op 06 – 14 47 59 48 of e-mail info@koelewijnverhuur.nl.

U kunt ons elke werkdag bereiken tussen 8:30 en 17:00.

Misschien ook interessant?

Reserveer uw machines of
neem contact met ons op

Bel ons

06 – 14 47 59 48